Caorle

TÁVOLSÁG:  450 km Tornyiszentmiklóstól (határállomás Szlovénia felé)

AJÁNLOTT ÚTVONAL: Tornyiszentmiklós - Maribor - Ljubljana - Trieste - San Sistino di Livenza - Caorle (az utolsó 30 km kivételével végig autópályán)

TENGERPART: széles, lassan mélyülő, homokos.

CAORLE-RÓL: Caorle hangulatos tengerparti üdülőhely, érdekessége, hogy tengerpartja két részből áll: a keleti és a nyugati strandból. E kettő között található a bájos belváros szűk utcáival és színes házaival, melyek különleges hangulatot árasztanak egész évben. A halpiac is különleges élményt nyújt a látogatóknak.
Mindkét tengerparti részen megtalálhatók a bérelhető napernyők és nyugágyak/ nyugszékek, vízi sportolási lehetőségek, játszóterek, kávézók és bárak, wc, animáció gyermekeknek és felnőtteknek. Caorle csúszdaparkja az Aquafollie.
 

A KÖZELBEN:

  • Velence, Padova (1,5-2 óra alatt elérhető Caorle-ból autóval)
  • Oderzo, Treviso
  • Verona
  • Garda-tó és a Gardaland

 

Caorle és a híres itáliai vendégszeretet

Bár Caorle eredetileg egy kis halászfalu volt, ma már inkább olyan, mint egy különleges ékszerdoboz. Utánozhatatlan hangulatához csak hozzátesznek a belváros színpompás házai, melyek között nagyon jókat sétálhatunk, ha meguntuk a homokos tengerpartot és a lubickolást. Nézzen szét Caorle szállásaink között, és töltsön el néhány feledhetetlen napot azon a helyen, ami még Hemingwayt is megihlette! Caorle apartmanját foglalja le online!

Caorle