ciaotravel background
Elérhetőségek

Cím:
1065 Budapest,
Weiner Leó u. 17. II/13.
Tel/Fax.:
36/ 1 / 882-7342
36/ 20 / 428-5337
Email:
monika[kukac]ciaotravel.hu
Skype:
ciaotravel.hu

Skype Me™!

 

 

Olaszország

Fedezze el Olaszország legszebb tájait!

Olaszország világviszonylatban is jelentős turisztikai központ, a negyedik legnagyobb vendégfogadó állam. Az infrastruktúra lehetővé teszi, hogy akár 4,5 millió turistát fogadjanak egy időben. Az idelátogatók rengeteg szállás közül válogathatnak, amelyek közül legnépszerűbbek a hotelek és az apartmanok. Kínálatunkban Olaszország számos régiójának szálláshelyei közül válogathat.

Kultúra, gasztronómia, tenger

Az olasz félsziget nem véletlenül tartozik a legkedveltebb úti célok közé. Olaszország gazdag történelme, kulturális hagyományai legalább annyira vonzóak az utazók számára, mint a homokos tengerparti föveny. Az olaszok büszkén csak mint „il Belpaese”, azaz a Szépország emlegetik hazájukat. Erre valóban minden okuk megvan, hiszen Olaszország bővelkedik a gyönyörű tájakban és a változatos természeti képződményekben. Nem elhanyagolható az olasz gasztronómia sem, amely mára az egész világot meghódította, de természetesen az autentikus ízekért – legyen szó borokról vagy az olasz konyháról – továbbra is érdemes ellátogatni az országba.

A csodálatos tengerpart ugyanúgy lenyűgözi a gyerekeket, mint a felnőtteket. Olaszország előnyei közé tartozik, hogy kiváló infrastruktúrát épített ki a turisták számára a legszebb partszakaszokon. A temérdek kiváló szállás csupán az első lépés, minőségi szolgáltatások sorát veheti igénybe kifejezetten kedvező áron. Önnek csak annyi a dolga, hogy élvezze az olasz vendégszeretet.

Kék zászlós tengerpartok

A szállás lefoglalása előtt érdemes meggyőződni a strand színvonaláról. Az egyes települések leírásánál szerepel, hogy az ott található strand megkapta-e a Kék zászlót. Ez biztosítja a látogatókat a strand vizének minőségéről. A Kék zászló megszerzéséhez szigorú környezetvédelmi és biztonsági, valamint vízminőségi előírásoknak kell megfelelni. Olaszország kedvelt strandjainak nagy része rendelkezik a Kék zászlóval.

Szállás kínálatunkról

Az ország több tartományában is foglalható szállás weboldalunkon keresztül, Toszkána, Veneto, Liguria, Lazio és Campania tengerpartjai is Önre várnak. Akik inkább Olaszország északi területeinek tavait látogatnák meg, szintén kiváló szálláshelyek közül válogathatnak. Ajánlataink között ugyanúgy megtalálhatók az ötcsillagos szállodák, mint a hangulatos tengerparti apartmanok. Több száz szállás közül választhatja ki az Önnek megfelelőt.

Gyorskereső
Keresés
Partnerek

Nyaralás bolgár tengerparton

Istria Tours

w utak