Olaszország

Fedezze el Olaszország legszebb tájait!

Olaszország világviszonylatban is jelentős turisztikai központ, a negyedik legnagyobb vendégfogadó állam. Az infrastruktúra lehetővé teszi, hogy akár 4,5 millió turistát fogadjanak egy időben. Az idelátogatók rengeteg szállás közül válogathatnak, amelyek közül legnépszerűbbek a hotelek és az olaszországi apartmanok. Kínálatunkban Olaszország számos régiójának szálláshelyei közül válogathat.

Kultúra, gasztronómia, tenger

Az olasz félsziget nem véletlenül tartozik a legkedveltebb úti célok közé. Olaszország gazdag történelme, kulturális hagyományai legalább annyira vonzóak az utazók számára, mint a homokos tengerparti föveny. Az olaszok büszkén csak mint „il Belpaese”, azaz a Szépország emlegetik hazájukat. Erre valóban minden okuk megvan, hiszen Olaszország bővelkedik a gyönyörű tájakban és a változatos természeti képződményekben. Nem elhanyagolható az olasz gasztronómia sem, amely mára az egész világot meghódította, de természetesen az autentikus ízekért – legyen szó borokról vagy az olasz konyháról – továbbra is érdemes ellátogatni az országba.

A csodálatos olasz tengerpart ugyanúgy lenyűgözi a gyerekeket, mint a felnőtteket. Olaszország előnyei közé tartozik, hogy kiváló infrastruktúrát épített ki a turisták számára a legszebb partszakaszokon. A temérdek kiváló olaszországi szállás csupán az első lépés - minőségi szolgáltatások sorát veheti igénybe kifejezetten kedvező áron. Önnek csak annyi a dolga, hogy élvezze az olasz vendégszeretet.

Kék zászlós tengerpartok

Az olaszországi szállás lefoglalása előtt érdemes meggyőződnie a strand színvonaláról. Az egyes települések leírásánál szerepel, hogy az ott található strand megkapta-e a Kék zászlót. Ez biztosítja a látogatókat a strand vizének minőségéről. A Kék zászló megszerzéséhez szigorú környezetvédelmi és biztonsági, valamint vízminőségi előírásoknak kell megfelelni. Olaszország kedvelt strandjainak nagy része rendelkezik a Kék zászlóval.

Szállás kínálatunkról

Olaszország több tartományában is foglalható szállás weboldalunkon keresztül: Toszkána, Veneto, Liguria, Lazio és Campania tengerpartjai is Önre várnak. Akik inkább Olaszország északi területeinek tavait látogatnák meg, szintén kiváló szálláshelyek közül válogathatnak. Ajánlataink között ugyanúgy megtalálhatók az ötcsillagos szállodák, mint a hangulatos tengerparti olaszországi apartmanok. Több száz szállás közül választhatja ki az Önnek megfelelőt.

Tervezze meg mielőbb olaszországi nyaralását segítségünkkel!