ciaotravel background
Elérhetőségek

Cím:
1065 Budapest,
Weiner Leó u. 17. II/13.
Tel/Fax.:
36/ 1 / 882-7342
36/ 20 / 428-5337
Email:
monika[kukac]ciaotravel.hu
Skype:
ciaotravel.hu

Skype Me™!

 

 

Olaszországi nyaralás

Nyaraljon Olaszországban!

Mit jelent nekünk egy nyaralás Olaszországban?

Alig várjuk, hogy megérkezzünk Olaszországba! Nyaralásunkkor sütkérezünk az olaszországi tengerparton, hallgatjuk a tenger morajlását, pihenünk és nézelődünk a végtelennek tűnő tengerparton! Sétálunk, kagylókat és csigákat gyűjtögetünk tengerparton!

Homokvárat építünk a homokban és "bosszankodunk" , mert már megint elmosta a tenger a várunkat és betemette az alagutat! Elsétálunk egy közeli, tengerparti bárba, ahol kávét, fagyit vehetünk.

Olaszországi nyaralásunk alkalmával a közeli, hangulatos városkákba is utazzunk el! Olaszországban egymást érik a a középkori hangulatú városok. Látogatásunk szinte egy időutazással ér fel!

Olaszországi nyaralás és a gasztronómia - spagettiKi ne felejtsük az olaszországi nyaralásunk programjából a gasztronómiai élvezeteket. Bátran üljünk be, ne csak turisták által látogatott éttermekbe és vendéglőkbe, hanem a helyiek által kedvelt helyekre is. Kóstoljuk meg az igazi, házias, olasz ízeket is. Olaszországi nyaralásunk során fedezzük fel, hány fajta tésztájuk van! Minden egyes tartománynak és megyének megvan a saját bora és étele, saját ünnepe.

Olaszországi nyaralásunk alatt látogassunk el egy piacra is! Kóstoljuk meg a házi sajtokat, sonkákat! Alkudjunk bátran, ha valami megtetszik!

Mindig hamar véget ér olaszországi nyaralásunk. Visszaúton már a következő évi olaszországi nyaraláson gondolkodunk! Nyaraljanak évről-évre mindig más olaszországi tengerparton! Olaszországi nyaralásuk során ismerkedjenek meg az olasz kultúrával, történelemmel! Hiszen az élet túl rövid, hogy ne legyünk olaszok!

Tekintse meg olaszországi desztinációinkat vagy olvassa el olaszországi apartmanokról szóló rövid bejegyzésünket.

Gyorskereső
Keresés
Partnerek

Nyaralás bolgár tengerparton

Istria Tours

w utak